fbpx
Сряда, 02 Март 2016 10:58 Written by 
Радостин Станев е новият изпълнителен директор на ОФК „Вихрен” Сандански Кирил Котев, Радостин Станев, Георги Георгиев и Ивелин Терзийски

Радостин Станев е новият изпълнителен директор на ОФК „Вихрен” Сандански

Бившият вратар на ЦСКА Радостин Станев вчера бе представен от кмета на община Сандански Кирил Котев на пресконференция, в присъствието на членове на управителния съвет – Георги Георгиев и Ивелин Терзийски.

Новият изпълнителен директор каза, че е наясно, че няма да е лесно, но изрази желанието и надеждите си с много усилия да се постигнат добри резултати с акцент върху детско-юношеската школа, защото, както самият той се изрази тя е „Кръвоносната система на всеки клуб”. Станев каза още, че ще работи изключително, за да се възвърне доверието към клуба, да няма конфронтации, да се обединят всички страни в името на добрите резултати, като самият той подчерта, че не желае финансови облаги, а го прави от любов към футбола и от уважение към кмета Кирил Котев.

Станев сподели, че желанието му е всичко относно финансирането да бъде прозрачно, за което е необходимо да бъде назначен касиер – счетоводител и тези 80 хил. лв., които са гласувани от Общински съвет Сандански за тази година ще бъдат финансовата рамка на отбора, който вече постигна две победи и с подкрепата на общината, Станев изрази своето оптимистично мнение.
Кметът Кирил Котев допълни, че желанието и целта му е в общината да се създаде масов спорт за децата на общината, които да се развиват и да им се дава шанс за това.

 

Видяна 3121 пъти
Рейтинг
(2 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.