fbpx
Вторник, 29 Септември 2015 18:26 Written by 
Андон Тотев: Ще водя позитивна предизборна кампания Андон Тотев

Андон Тотев: Ще водя позитивна предизборна кампания

С химна на България , химна на град Сандански и танцьорите от танцов ансамбъл „Празник” независимият кандидат кмет за четвърти мандат на община Сандански Андон Тотев откри своята предизборна кампания вчера в препълнената зала на Дома на културата в Сандански. Изключително силна подкрепа получи Андон Тотев от видни общественици, спортни дейци – сред които и почетните граждани Симеон Щерев и Александър Томов, видни лекари като Проф. Митко Цветков и проф. Митко Младенов и други.

Старта на кампанията под бурните аплодисменти на пълната зала кандидат кмета Андон Тотев даде с отчет за своето дванадесет годишно управление във всички сфери на обществения живот – култура, здравеопазване, сигурност, инфраструктура, икономика, здравеопазване, социална политика и пр. Той отчете като изключително успешни своите три мандата и призова с бюлетина № 19 гражданите да му гласуват доверие, за да довърши едни от големите спечелени от община Сандански проекти и идеите си, заложени в неговата програма за развитие на общината . Самият председател на инициативния комитет за издигане кандидатурата на Андон Тотев за четвърти мандат Володя Стоянов го определи като човек, загрижен за бъдещото развитие на общината, един достоен кандидат с извървян дълъг житейски опит за утвърждаване на Сандански във всяка една област. Той сподели още, че развихрилата се кампания срещу кандидатурата на Тотев е проява на лош вкус и страх от страна на неговите политически опоненти. В този смисъл и Андон Тотев подчерта, че ще води позитивна и честна предизборна кампания без обиди и очерняне на неговите опоненти в борбата за кметския стол.

Своите благодарности за оказана подкрепа, помощ и разбиране изказаха Николай Бойчев – зам. директор на Гимназия „Яне Сандански”, Костадин Чепандов - клуб за източни бойни изкуства „Спартак”, почетните граждани уролози проф. Цветков и проф. Младенов, бизнесмена Румен Сотиров, секретаря на СХРТ Сандански – Мария Таушанова и секретарят на община Сандански Лидия Матеева.

Събитието завърши с бурни аплодисменти на крак от цялата зала, а всеки посетител на старта на кампанията на кандидат кмета Тотев получи диплянка с приоритетите, заложени в бъдещото управление на община Сандански, с които ще ви запознаем по- късно.

 

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Видяна 2664 пъти
Рейтинг
(6 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.