fbpx
Сряда, 21 Октомври 2015 18:15 Written by 
Атанас Василев от РЗС - Сандански на съд за клевета Андон Тотев заедно с инвеститори открива един от големите обекти в Сандански

Атанас Василев от РЗС - Сандански на съд за клевета

Районен съд Благоевград ще гледа дело за клевета, заведено от кандидатът за четвърти мандат Андон Тотев срещу Атанас Василев от ПП”РЗС”. На 6 ноември 2015 година , съдът ще заседава по отправени обвинения от страна на Василев в публикация във вестник „Струма”, брой 217 от 19-22 септември 2015 година. В статията представителят на РЗС приписва неизвършени от Тотев престъпления в качеството му на кмет на община Сандански в продължение на 12 години, с което не само се накърняват доброто му име в обществото, но и цели да повлияе на положителната обществена оценка на кандидат-кмета на предстоящите избори на 25 октомври, тази година. Андон Тотев се кандидатира като независим кмет за четвърти мандат. В статията представителят от ПП”РЗС” говори за Тотев, като : “Тотевизъм значи упадък, кражби и дебелашки цинизми“. В статията още Атанас Василев прави определения, с които кандидат-кметът е представен като: “самозабравил се дерибей, изживяващ се като феодал”. Припомняме, че идеята за завеждане на наказателно дело от частен характер е на Инициативният комитет издигнал кандидатурата на Андон Тотев на предстоящите местни избори на 25 октомври тази година. Исканото обезщетение от страна на Тотев е в размер на 20 хиляди лева. Сумата ще бъде дарена благотворително, уточни Андон Тотев.

 

 

Видяна 3251 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.