fbpx
Понеделник, 04 Април 2016 20:34 Written by 

Конференция на тема: „Подпомагане на малкия и среден бизнес през 2016 г.“

Във връзка с новите практики на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и подобряване на комуникацията между държавата и бизнеса, както и за прилагане на активни мерки за насърчаване на предприемачеството, ще се проведе конференция на тема: „Подпомагане на малкия и среден бизнес през 2016 г.“ на 08.04.2016 г. от 10.00 часа в зала „22 септември“ на общината в град Благоевград.

Очаква се в конференцията да участват широк кръг представители на малкия и среден бизнес, неправителствени организации, бизнес съюзи и др. от област Благоевград.

В програмата се предвижда да се представят дейностите на Агенцията за насърчаване на българските предприятия, новите мерки в подкрепа намирането на външни пазари и партньори за българския бизнес. Ще бъдат представени възможности за достъп до финансови инструменти в подкрепа на малкия и среден бизнес от представители на Банка ДСК. Ще се разясни как се кандидатства с проекти по Националния иновационен фонд. Ще се презентира новата програма на ИАНМСП и „Майкрософт България“ „Модерният бизнес“, която е насочена към инвестиране в по-добрата конкурентоспособност, гъвкавост и ефективно управление на бизнеса за малките и средните предприятия. Ще се разяснят възможностите за финансиране и подкрепа на Старт ъп бизнеса. Експерти от Министерски съвет ще запознаят аудиторията с възможностите за финансиране на проекти на бизнеса от Европейски структурни и инвестиционни фондове през 2016 г.

Необходимо е заявяването на предварителен интерес от Ваша страна чрез изпращането на попълнена регистрационна на е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Допълнителна информация може да получите на телефон 0882949723, Веселина Велчева.

Видяна 1355 пъти
Рейтинг
(1 Глас)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.