fbpx
Понеделник, 30 Май 2016 10:02 Written by 

Детски кът за благотворителност събира средства за 6 годишната Борислава от с. Ново Делчево

Екипът на "Помогни без причина" и тази година стартира поредната си акция в помощ на 6 г. Борислава Манчева от с. Ново Делчево, която страда от Детска церебрална парализа.
Тя има нужда от скъпо лечение в Китай,за да бъде като всяко друго дете, което тича, задава безброй въпроси и има белези по тялото си от игри, а не от игли. Семейството и се е спряло на лечение със стволови клетки, което им е предложено от болница в Пекин срещу не малката сума от 70 хил. лв. Семейството вече е събрало половината сума, но имат нужда от подкрепата на всеки от вас, за да изпратят детето си на лечение. Нека докажем отново, че заедно правим чудеса. Нека докажем, че правенето на добро не се нуждае от причина. Банковата сметка, на която може да правите дарения за Бориславка е:
Централна кооперативна банка
IBAN: BG91CECB979040D1993700
Титуляр: Борислава Бориславова Манчева


От 28 май до 01 юни, всеки желаещ да подкрепи Борислава може да доведе своето дете в детския кът за благотворителност в парка на град Сандански.

Видяна 2666 пъти
Рейтинг
(1 Глас)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.