fbpx
Вторник, 12 Май 2015 13:52 Written by 

С голям концерт ЦДГ 4 "Радост" ще отбележи своят 40-ти рожден ден

С поредица от събития ЦДГ 4 "Радост" гр. Сандански още от началото на годината започнаха да честват своята кръгла 40 годишнина.

По повод големия празник през февруари една от групите изненада своите родители с тържество, посветено на Апостола- Васил Левски, през март друга група представи рецитал на тема "Аз съм българче, на Лазаровден децата от филиала в с. Поленица лазаруваха, а на 7 април се проведе и традиционният вече конкурс за детска рисунка "Красив е моят роден град". Дни преди заключителния голям концерт директорката Павлина Яновска сподели, че ще се организира и спортен празник "Мама, татко и аз".

На 28 май /четвъртък/ от 17.30 ч. в Дома на културата всички групи от ЦДГ 4 ще изнесат тържествен концерт, посветен на 40 годишнината от откриването на детската градина. Всички деца с изключително вълнение, трепет и желание вече започнаха усилени репетиции за тържествената вечер.

www.sandanskinews.com пожелава на директорката, на целия педагогически и помощен персонал, и на всички деца много здраве, много усмивки и прекрасни спомени!

Видяна 2595 пъти
Рейтинг
(3 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.