fbpx
Сряда, 17 Юни 2015 22:50 Written by 

С грандиозен концерт ТФ „Хоуп” връчва свои танцувални награди

На 21 юни 2015 г. /неделя/ от 19.00 ч. в големия салон на Дома на културата в Сандански за първи път ТФ „Хоуп” при НЧ „Отец Паисий – 1919” и ръководителката Невена Станкова ще раздадат танцувални награди – HOPE DANCE HONOURS, по повод седмия рожден на хип – хоупчетата.
На 8 юни 2015 г. във фейсбук профила на формацията бяха обявени номинациите за най-артистичен танцьор, дебют 2014-2015, бъдещ хореограф, най-бързо развиващ се танцьор – момче, най-бързо развиващ се танцьор – момиче, най-пластичен танцьор и най-добър солист. Гласовете на всички гласуващи в социалната мрежа ще съставят 50 % от оценката за всеки номиниран, а останалите 50 % ще бъдат гласувани от специално жури.
На бляскавата церемония, когато ще бъдат обявени и победителите ТФ „Хоуп” ще закрие творческата си година с празничен концерт с участието на всички хоупчета.
А ние от www.sandanskinews.com очакваме с нетърпение следващите концерти и рождени дни на талантливите танцьори и тяхната ръководителка.

 

Видяна 2371 пъти
Рейтинг
(2 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.