fbpx
Сряда, 12 Август 2015 19:22 Written by 

Втори "Фестивал на доброто" в Дамяница

За втора поредна година кметство с. Дамяница, община Сандански организират "Фестивал на доброто" след изключителния интерес на миналогодишното издание, коте се превръща в традиция и се прави на събора на селото на 14 и 15 август на връх Голяма Богородица.
Фестивалът ще се проведе на 14 август /петък/ от 20 ч. в училищния двор на ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" , а в развлекателната програма ще се включат децата от село Дамяница, които ще покажат своите таланти и умения в рецитирането на стихове, танците, песните и кулинарията, а Танцова формация "Амакса", чиято ръководителка Анелия Илиева и всички деца в групата са от с. Дамяница ще забавляват всички местни и всички гости с невероятна хореография и костюми.

Идеята на фестивала е както подсказва и самото име все повече хора в трудното си ежедневие да повярват в добрината, да възвърнат вярата си в хората и оптимизма за едни по-хубави и слънчеви дни, каквито несъмнено в китното село Дамяница тепърва предстоят.

Видяна 2493 пъти
Рейтинг
(3 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.