fbpx
Сряда, 12 Август 2015 19:22 Written by 

Втори "Фестивал на доброто" в Дамяница

За втора поредна година кметство с. Дамяница, община Сандански организират "Фестивал на доброто" след изключителния интерес на миналогодишното издание, коте се превръща в традиция и се прави на събора на селото на 14 и 15 август на връх Голяма Богородица.
Фестивалът ще се проведе на 14 август /петък/ от 20 ч. в училищния двор на ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" , а в развлекателната програма ще се включат децата от село Дамяница, които ще покажат своите таланти и умения в рецитирането на стихове, танците, песните и кулинарията, а Танцова формация "Амакса", чиято ръководителка Анелия Илиева и всички деца в групата са от с. Дамяница ще забавляват всички местни и всички гости с невероятна хореография и костюми.

Идеята на фестивала е както подсказва и самото име все повече хора в трудното си ежедневие да повярват в добрината, да възвърнат вярата си в хората и оптимизма за едни по-хубави и слънчеви дни, каквито несъмнено в китното село Дамяница тепърва предстоят.

Видяна 2410 пъти
Рейтинг
(3 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.