fbpx
Неделя, 18 Май 2014 11:06 Written by 

Практически курс „Лична охрана – специални тактики“

Практически курс „Лична охрана – специални тактики“

Българска Бодигард Федерация, Национален съюз "Безопасност и охрана" и Колеж по охрана и сигурност „Св. Георги Победоносец“ организират:
TRAINING CAMP: „SPECIAL TACTICS BODYGUARD IN A REAL SITUATION“
(Практически курс „Лична охрана – специални тактики“ )

Курсът ще се проведе от 19 до 22 май 2014 год., гр. Сандански, база: хотел „Перун“. На завършилите курса се издава удостоверение, по образец на Министерство на образованието и науката, за завършен квалификационен курс „Лична охрана – специални тактика“

Домакин на тренировачния лагер е председателя на Сдружение „Съюз на Българските Спасители” и най-младия бодигард за 2012 година г-н. Костадин Карамитов.

В тренировъчния лагер единствен от търговищки регион е поканен да участва и Николай Алексиев - собственик на "Бодигард Секюрити"

По време на курса в Сандански участниците ще бъдат разделени на групи, като с всяка ще се заеме инструктор, който ще организира тренировъчния ден под формата на лекции и практически занятия.

Модулите в курса са разработени специално за нуждите на участниците от преподавателите в Колежа по охрана и сигурност, както и от гост-преподаватели. Първият модул е "Combat Shooting" с инструктор Валентин Виденов от Стрелкови клуб "Булет". Той е бивш служител на МВР, състезател по спортна стрелба с пистолет, а в момента и инструктор по практична IPSC стрелба.

Другият модул, по който ще се обучават участниците, е Специфични техники за самозащита без оръжие, "техники на последния шанс" срещу хладно и огнестрелно оръжие, основи на боравене с хладно оръжие. Тук инструктор ще бъде Цветан Тренчев - пети дан Шито Рю Карате.

Краси Панчев пък ще обучава курсистите в модула " Quickly Reaction Forces. Той е парашутист-разузнавач от българската армия. Според него за добрия рейнджър е много важна дисциплината, самоконтролът и психическата устойчивост.

Тренировъчният лагер ще завърши с модулите "Тренировки по система "Elite Combat Fitnes"и Комплексно заключително занятие "Last Men Standing" Костадин Карамитов, ще запознае обучаващите се със спасителната дейност, реакцията и долекарската помощ при кризисна ситуация.

На 21 -ви май, след обяд за състезанието "Бодигард" и на закриването ще присъства генерал - майор Румен Ралчев, както и секретаря на Национален съюз безопасност и охрана!

Видяна 2188 пъти
Рейтинг
(1 Глас)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.