fbpx
Понеделник, 05 Октомври 2015 13:57 Written by 

Регионална дирекция на горите Благоевград организира конкурс за рисунка

Югозападното държавно предприятие и Регионалната дирекция по горите Благоевград организират конкурс за рисунка на тема "Мечтите на гората - моите мечти" като поводът е 100 годишнината от създаването на горската служба.

Рисунките, които могат да участват в конкурса могат да бъдат акварел, графика, масло и пр. - няма ограничения към техниката. Рисунките трябва да бъдат представени на място в РДГ Благоевград, ул. „В. Коритаров” №2 или изпратени по пощата на същия адрес. Краен срок за предаване в РДГ Благоевград – 9 октомври 2015 г./петък/. Всяка рисунка трябва да бъде надписана на гърба с трите имена на автора, възраст, училище, телефон и e-mail за контакт.

Регламентът предвижда след организиране на предварителна вътрешна селекция всяко учебно заведение може да представи за участие в конкурса от 5 до 10 рисунки. Всички рисунки ще бъдат оценени от жури като наградата за първо място е 200 лв., за второ 150 лв. и за трето 100 лв. Ще има и две поощрителни награди по 50 лв. Ще бъде отличено и учебното заведение, отличило се с оригинална идея с 200 лв. Резултатите ще бъдат обявени на 13 октомври на страницата на Югозападно държавно предприятие и РДГ Благоевград.

 

Видяна 5762 пъти
Рейтинг
(2 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.