fbpx
Събота, 08 Март 2014 09:10 Written by 

Вечното дерби променя движението в столицата

Промени в движението на автомобилния поток и градския транспорт, както и засилени мерки за сигурност са предвидени заради вечното дерби Левски – ЦСКА днес следобед.

Посетителите на спортната среща ще бъдат проверени два пъти – непосредствено преди стадиона и на самия вход. На територията на стадиона няма да бъдат допускани хора, които са в нетрезво състояние или носят забранени предмети и вещи, в това число и чадъри.

Заради мача се забранява престоят и паркирането по алеите около Национален стадион "Васил Левски". Между 14 и 18 ч. няма да може да се паркира на моста пред стадиона, на ул. "Ген. Гурко" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "Васил Левски", от страната на градинката при паметника на Съветската армия.

При необходимост от 15 ч. до приключването на мача е възможно да се забрани влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт, по ул. "Ген. Гурко" и булевардите "Евлоги и Христо Георгиеви", "Черни връх" и "Драган Цанков".

До приключване на футболната среща се променя частично маршрутът на автобусна линия № 75 – той се скъсява до Военна академия.

Източник: vesti.bg

Видяна 1372 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.