fbpx
Сряда, 12 Март 2014 21:19 Written by 

Ученици управляват Община Разлог за един ден

Ученици седнаха на кметския стол в Разлог за един ден. В рамките на националната кампания „Мениджър за един ден” ученици от Професионална гимназия по туризъм и хранителни технологии „Никола Стойчев” град Разлог имаха възможност да работят в Общинска администрация – Разлог за един ден.

Учениците бяха посрещнати от инж. Красимир Герчев в кметския кабинет, където към тях за провеждането на сутрешна оперативка се присъединиха председателя на ОбС – Разлог д-р Мария Копанарова, зам.-кмета Венцислав Гърменов и секретаря на общинската администрацията Димитър Крънчев.
Кметът Герчев подписа еднодневни стажантски договори с учениците, след което на кметския стол седна единадесетокласничката Елена Мицина. Михаела Караджова от 10 клас работи със  заместник кмета по социалните дейности Венцислав Гърменов, нейната съученичка Микаела Георгиева обсъди  различни казуси  със секретаря Димитър Крънчев.

Елеонора Бельова от 10 клас се впусна в работа по европейски проекти с Венета Нанева началник отдел „Инвестиционни проекти и евроинтеграция”. Учениците признаха, че са притеснени, но и не скриха, че динамиката и работата в администрацията им харесва.
„Важно е младите хора да се интересуват от работата на администрацията, за да вземат адекватно отношение по важите общински въпроси. Разчитаме на техния младежки дух и капацитет”, коментира кметът инж. Красимир Герчев.

Учениците си направиха снимки за спомен с кмета Герчев и получиха сертификат за участие в инициативата „Мениджър за един ден”, организирана от Джуниър Ачиийвмънт България.

Снимка: Община Разлог

Видяна 1645 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.