fbpx
Петък, 30 Май 2014 11:37 Written by 

Васко Василев празнува деня на детето цял месец

Със специален жест към всички деца реши да отбележи деня на детето цигуларят Васко Василев. В рамките на целия месец юни от екипа му обявиха специална отстъпка за всички билети за концертите от лятното му турне на половин цена, независимо от ценовата категория, за всяко дете до 14 години включително.

“Винаги съм имал желание да направим нещо специално за децата. Концертите с филмовата музика са вероятно най-атрактивният и приятен репертоар за тях и затова с екипа ми решихме да направим един малък подарък към всички деца и да дадем възможност на родителите им да имат по-облекчен достъп до концертите.”, разказа Васко Василев.

Музика от филмите “Карибски пирати”, “Гладиатор”, “Любовна история”, “Отнесени от вихъра”, “Кръстникът”, “Модерни времена”, “Мисията невъзможна” са само част от програмата през лятото.

Детският билет ще бъде в продажба в мрежата на ивентим от 1-ви юни в рамките на целия месец, а количествата са ограничени. Концертите от Cinema Concertos Summer Tour са планирани в последната седмица на месец август като началото е на 25-ти август от летния театър в град Сандански, следва античния театър в Пловдив на 27-ми, след това са летните театри на Бургас (28-ми август), Варна (29-ти август), Велико Търново (30-ти август) и Русе (31-ви август).

Видяна 1492 пъти
Рейтинг
(2 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.