fbpx
Петък, 27 Юни 2014 22:39 Written by 

Кавга и опашки в офиса на Първа инвестиционна банка в Петрич

Кавга и опашки в офиса на Първа инвестиционна банка в Петрич

Изнервени граждани на гр.Петрич и гр.Сандански, които имат сметки в Първа инвестиционна банка, напразно чакаха на четворни опашки в офиса на банката в Петрич за да получат парите си или да ги прехвърлят в друга банка. След часове чакане от страна на заинтересованите граждани системите на банката бяха изключни в 15,30 часа. "Никой не даваше информация на хората какво се случва" , споделят присъствалите. "След това се благоволи да се появи управителят на офиса /с розовата риза на снимката/ и уведоми гражданите, че банката ще поднови работа в понеделник."
Пази ни господи от поредното безумие в Държавата.

Кой и защо побърка народа и уби и малкото останала надежда у хората, че са живи.

Кавга опашки в офиса на Първа инвестиционна банка в Петрич

Изнервени граждани на гр.Петрич и гр.Сандански, които имат сметки в Първа инвестиционна банка, напразно чакаха на четворни опашки в офиса на банката в Петрич за да получат парите си или да ги прехвърлят в друга банка. След часове чакане от страна на заинтересованите граждани системите на банката бяха изключни в 15,30 часа. "Никой не даваше информация на хората какво се случва" , споделят присъствалите. "След това се благоволи да се появи управителят на офиса /с розовата риза на снимката/ и уведоми гражданите, че банката ще поднови работа в понеделник."

Пази ни господи от поредното безумие в Държавата.

Кой и защо побърка народа и уби и малкото останала надежда у хората, че са живи.

Видяна 2399 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.