fbpx
Петък, 20 Март 2015 18:13 Written by 

Децата на Сандански повикаха пролетта с пъстро шоу

Децата на Сандански повикаха
пролетта с пъстро шоу

Ден преди настъпването на най-дългоочакваният сезон – пролетта, община Сандански организира пъстро тържество, на което събра на една сцена всички деца от всички детски градини на територията на Сандански.

Преди началото на празничните изпълнения кметът на община Сандански Андон Тотев изненада препълнената с глъч зала с театралната постановка „Пролетна приказка”, която развълнува всички очакващи пролетта. По-късно на сцената пристигна и самата пролет, която бе поздравена с кръшни хора и ръченици, пролетни песни и стихове. Брилянтните артисти от , , , и изпълниха залата с настроение и много усмивки. Всяка детска градина изненада всички посетители със свои изпълнения под вещото ръководство на своите госпожи.
В края на пролетния спектакъл пролетта, която бе очарована от таланта на малчуганите им обеща, че ще изгони зимата и слънцето не ще се скрие.

Видяна 1081 пъти
Рейтинг
(2 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.