fbpx
Вторник, 22 Декември 2015 19:04 Written by 

Ученици и социално слаби получиха дарения, разпределени от Община Сандански

И тази година фондация „PROMOTIE” направи дарение на Община Сандански, което кметът на общината Сандански Кирил Котев разпредели на най-нуждаещите се. По негова молба бяха изготвени предварително списъци от директорите на учебните заведения на децата, които са сираци, полусираци или в тежко материално състояние и всяко дете получи хранителен пакет с основни хранителни продукти на стойност 25 лева. Така за празниците бяха подпомогнати 343 деца и социално слаби ученици. Общата стойност на дарението е 8 287,50 лв.
Всички Директори и упълномощени лица се събраха днес на рампата на „ГИЛД-ГРУП” ЕООД и получиха своите пакети, които ще раздадат на учениците си. Кметът на община Сандански сподели, че се чувства изключително щастлив, че община Сандански успя да помогне на децата в нужда и се надява тази традиция да продължи и в бъдеще.

Холандската фондация „PROMOTIE” са дарители от дълги години и ежегодно предоставят средства за социално-слаби граждани от община Сандански.

Вчера хранителни продукти бяха дарени и от Фондация „Холидей Хироус” чрез общинския съветник от ПП ГЕРБ Георги Георгиев, който лично присъстваше на раздаването на дарението. Предоставени бяха 200 кашона с хранителни продукти, които да бъдат разпределени между социално слаби слоеве от населението. Те бяха разпределени между хора с увреждания, потребители на услугата Личен асистент, ветерани от войните, организация на глухите и военноинвалидите.

Хората приеха с благодарност и задоволство помощта, а кмета на община Сандански Кирил Котев и общинския съветник Георги Георгиев изказаха огромна благодарност към Фондация „Холидей Хироус”.

Видяна 1489 пъти
Рейтинг
(1 Глас)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.