fbpx
Сряда, 19 Октомври 2016 10:37 Written by 

650 танцьори от цяла България във IIНационален фолклорен фестивал „Сандански пее, заиграва – Пирина разлюлява“

„С танци ще ви срещнем, с ритъм и пиринско ярко слънце от сърце ще ви посрещнем“ – с това послание на 22 октомври организаторите на фолклорния фестивал „Сандански пее, заиграва - Пирина разлюлява“ ще посрещнат над 650 танцьори от цяла България.

В събота, на сцената на Летния театър в Сандански от 10:30 ч. ще започне голямото надиграване, което ще продължи през целия ден. Самодейни състави за народни танци от цялата страна ще покажат красотата на българския фолклор и ще премерят сили във фестивалния конкурс. Най-добрите и кръшни танцьори ще бъдат наградени вечерта в 18:00 ч., отново на сцената на Летния театър в Сандански.

Организаторите от Ансамбъл „Македонска хубост“ с подкрепата на община Сандански са подготвили и изненада за своята публика – изпълнение на автентичен нестинарски танц.

Всички любители на българския фолклор са поканени да обогатят своите емоции с най-ритмичните и хубави български танци в полите на Пирина.

Видяна 1057 пъти
Рейтинг
(1 Глас)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.