fbpx
Сряда, 26 Октомври 2016 22:25 Written by 

В Сандански отново ще се проведе урок по добри обноски за деца

След успеха през лятото, тази събота и неделя, 29 и 30 октомври, специалистът по добри обноски за деца Невена Басарова-Дичева ще проведе за пореден път уикенд урок в Сандански. Той ще се състои в двата дни от 10:00 до 13:00 часа в Парк Хотел Пирин Шарлопов, а записването за него още продължава.

Урокът е за специално за младите дами и кавалери, които искат да допълнят знанията и уменията си по добри обноски. Затова през уикенда заедно с Невена Басарова-Дичева те ще повдигнат завесите на протокола, ще влязат в кухнята на етикета и заедно ще разберат как да се държим по подходящ начин в обществото. А както много често виждаме, добрите маниери са точно толкова важни в живота, колкото дипломата от университет и владеенето на чужди езици.

Уроците по добри обноски са посветени на тези и на много други важни за развитието на детето въпроси. Целта е да могат децата да стават поне една идея по-добри, отколкото са били вчера.

Повече за урока и информация за записване има в събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/1775156176090261/

Видяна 2039 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.