fbpx
Петък, 21 Октомври 2016 08:53 Written by 

С Ъ О Б Щ Е Н И Е

Уведомяваме всички заинтересовани физически и юридически лица, че на основание чл.4, ал.1 от Наредба за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда в Общинска администрация- Сандански, в Кметство с.Катунци, в офиса на „Графити ТТ“ ЕООД с адрес : гр.Сандански, ул.“Първи май“ 40  е внесено уведомление за инвестиционно предложение „Преустройство и промяна на предназначението на ремонтна работилница в мандра за преработка на млечни продукти до 5т. сурово мляко дневно в упи XVII-397,  кв.37 по плана на с.Катунци, община Сандански“  с възложител “Винарна М.Е.Маламатина“ЕООД

Съобщението и уведомлението за инвестиционното предложение са поставени от възложителя на интернет страницата на sandanskinews.com  на 21.10.2016 г.  и са  разлепени  на таблото в сградата на Община Сандански,  на информационно табло в кметството в с.Катунци и на информационното табло в офиса на „Графити“ ЕООД с адрес : гр.Сандански, ул.“Първи май“ 40 на 21.10. 2016г.

Обявен е адрес за възражения и становища: офиса на „Графити“ ЕООД с адрес : гр.Сандански, ул.“Първи май“ 40.

Уведомлението за горното инвестиционно предложение е на разположение на интересуващите се всеки работен ден в рамките на работното време от 8-12ч. и от 13-17ч. в офиса на „Графити“ ЕООД с адрес : гр.Сандански, ул.“Първи май“ 40.

Становища и предложения за условия се представят в писмен вид в деловодството на община Сандански и в офиса на „Графити“ ЕООД с адрес : гр.Сандански, ул.“Първи май“ 40  само в рамките на предвидения четиринадесет дневен срок за обществен достъп до информацията.

Георги Божудов

 

 

Видяна 923 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.