fbpx
Понеделник, 07 Ноември 2016 10:08 Written by 

С Ъ О Б Щ Е Н И Е

Уведомяваме всички заинтересовани физически и юридически лица, че на основание чл.6, ал.9 от Наредба за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда в Общинска администрация- Сандански, в Кметство с.Плоски, в офиса на „Графити ТТ“ ЕООД с адрес : гр.Сандански, ул.“Първи май“ 40  е внесенa Информация за преценяване на необходимостта от ОВОС съгласно Приложение №2 към чл.6 от Наредбата за ОВОС за обект: „Преустройство и промяна на предназначението на ремонтна работилница в мандра за преработка на млечни продукти до 5т. сурово мляко дневно в упи XVII-397,  кв.37 по плана на с.Катунци, община Сандански“  с възложител “Винарна М.Е.Маламатина“ЕООД

Съобщението и Информацията за преценяване на необходимостта от ОВОС съгласно Приложение №2 към чл.6 от Наредбата за ОВОС са поставени от възложителя на интернет страницата на sandanskinews.com  на 7.11.2016 г. и е  разлепена  на таблото в сградата на Община Сандански и на информационното табло в офиса на „Графити“ ЕООД с адрес : гр.Сандански, ул.“Първи май“ 40 на 7.11.2016г.

Обявен е адрес за възражения и становища: офиса на „Графити“ ЕООД с адрес : гр.Сандански, ул.“Първи май“ 40

Информацията за преценяване необходимостта от ОВОС за горното инвестиционно предложение е на разположение на интересуващите се всеки работен ден в рамките на работното време от 8-12ч. и от 13-17ч. в офиса на „Графити“ ЕООД с адрес : гр.Сандански, ул.“Първи май“ 40

Становища и предложения за условия се представят в писмен вид в деловодството на община Сандански и в офиса на „Графити“ ЕООД с адрес : гр.Сандански, ул.“Първи май“ 40  само в рамките на предвидения четиринадесет дневен срок за обществен достъп до информацията.

Георги Божудов

 

 

Видяна 988 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.