fbpx
Петък, 11 Ноември 2016 09:25 Written by 
Кметът Кирил Котев представи публично отчета си за една година управление Кирил Котев

Кметът Кирил Котев представи публично отчета си за една година управление

При препълнена зала в Дома на културата, кметът на община Сандански представи пред обществеността своя отчет за една година управление. Кирил Котев акцентира върху резултатите, постигнати с общински средства и европейско финансиране.

Инфраструктура, образование, социални дейности, здравеопазване, административно обслужване и култура са приоритетите, в които кметът отчете своите резултати и постигнати цели. Поставен бе акцент върху всички европейски проекти и национални програми, които са одобрени и предстоят за изпълнение.

От отчета стана ясно, че изготвянето на европроектите е стратегически фактор за целия период на управление. Към момента в община Сандански предстоят да бъдат одобрени проекти на стойност над 15 млн. лева.

В края на своето изложение кметът Кирил Котев очерта ясно целите пред него и екипа му, като изказа благодарност на председателя на Общински съвет – Сандански и всички съветници за ползотворната съвместна работа.

Видяна 1298 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.