fbpx
Четвъртък, 17 Ноември 2016 20:05 Written by 

Община Сандански посрещна своите „Мениджъри за един ден”

Общинска администрация гр. Сандански стана домакин на ученици от ПГ „Яне Сандански“ и ЗПГ „Климент Тимирязев” гр. Сандански като се включи в световната инициатива, провеждаща се в над 100 страни - „Мениджър за един ден”. Дванадесетте бъдещи мениджъри бяха посрещнати от кмета на община Сандански г-н Кирил Котев и секретарят г-н Георги Жежев.  Всички бъдещи мениджъри получиха и копие от  надлежно подписани и подпечатани договори за обучение в рамките на Националната инициатива „Мениджър за един ден”.

Според предварителната регистрация на бъдещите мениджъри и техните интереси, община Сандански оформи пет работни групи с различни целеви задачи, свързани с техните мениджърски умения и работа в екип. При своите презентации, на които присъстваха кметът на общината Кирил Котев, заместник- кмета Зорица Органджиева, секретарят Георги Жежев  и експерти от различни области в община Сандански, учениците показаха изключителна креативност, умения да боравят с мениджърски инструменти и иновативни подходи.

„Мениджърският” ден бе изключително емоционален и за домакините и за учениците, които в края на деня получиха от кмета на община Сандански – Кирил Котев сертификати за постижение.

 

 

Видяна 1307 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.