fbpx
Сряда, 21 Декември 2016 00:27 Written by 

Коледен базар препълни площада в Сандански

Всички детски градини и училища на територията на община Сандански от месец се подготвят и изработват коледни украси, предмети, елхички, сурвачки, картички и всякакви коледни сувенири, които днес бяха подредени на площада в Сандански на благотворителния базар, организиран от община Сандански. Младежи и деца,  празнично пременени като Дядо Коледа и Снежанка с много вкус и настроение аранжираха празничните си базарчета, които отрупани с ръчно изработени играчки привлякоха санданчани, които искат да помогнат и да внесат настроение в домовете си.

Коледният благотворителен базар откри заместник-кмета на община Сандански Зорица Органджиева, която пожела на всички да бъдат здрави, по-добри и винаги готови да помогнат.

Събраните средства всяко училище ще оползотвори за своите нужди и каузи. Първо ОУ „Св. Климент Охридски“ ще използва средствата за изработването на бронзова статуя на своя патрон Св. Климент Охридски, Второ ОУ „Христо Смирненски“  ще бъде в помощ на деца със специални потребности.

Всеки, закупил коледен предмет от традиционния вече Коледен благотворителен базар, не само ще украси своя дом с ръчно изработена вещ, а и ще помогне Коледа да бъде още един повод да сме по-добри и усмихнати.

               

 

Видяна 2046 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.