fbpx
Вторник, 31 Януари 2017 22:55 Written by 
Стартира данъчната кампания в община Сандански община Сандански

Стартира данъчната кампания в община Сандански

На 1 февруари /сряда/, община Сандански поставя началото на кампанията по заплащане на местните данъци и такси за настоящата 2017г.

Всички данъчно задължените лица, които предплатят до 2 май /включително/ 2017г. своите задължения в пълен размер  ще се възползват от  5% отстъпка.

Такса битови отпадъци, данък върху недвижимите имоти и данък върху превозните средства гражданите могат да заплатят всеки работен ден на касите в сградата на Общинска администрация Сандански, намираща се на бул. Свобода № 14 или по банковата сметка на Община Сандански в Общинска банка АД:                                                                                 

- BIC SOMBBGSF                                             

- сметка IBAN BG11SOMB91308460554044                

- вид плащане:

442100 – данък върху недвижимите имот и      

442400 - такса битови отпадъци              

442300 – данък върху превозните средства                         

Важно за санданчани е да знаят, че местните данъци и такси могат да бъдат заплатени на две равни вноски в следните срокове – до 30 юни /първа вноска/ и до 31 октомври /втора вноска/ на годината, за която е дължим. След изтичане на сроковете за погасяване на първа и втора вноска на незаплатилите започват да текат лихви.

Промени в промилите на данък недвижими имоти и данък върху превозните средства няма. Увеличение има в промилите на такса битови отпадъци.

Oбщина Сандански - медиен партньор на SandanskiNews

Видяна 1864 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.