fbpx
Понеделник, 06 Март 2017 22:39 Written by 

Две от големите села в община Сандански предоставят вече всички административни услуги

От първи март в селата Катунци и Склаве, които са едни от най-големите в община Сандански, са обособени две изнесени работни места с възможност да се предоставят всички услуги за гражданите и бизнеса, както и да се заплащат дължимите данъци и такси.
След старта на Данъчната кампания на община Сандански, г-н Георги Жежев – секретар на община Сандански, обясни, че попълването на списъка с административни услуги на селата Катунци и Склаве, ще улесни жителите и по-възрастното население, които вече няма да е необходимо да пътуват до гр. Сандански, който е административен център, за да подават заявления за необходимата услуга или да заплатят данък, а ще могат да го сторят това на място.
В двете кметства вече са инсталирани новите софтуерни продукти и техническите сътрудници са обучени за работа с тях. Местните жители споделиха, че са изключително доволни от тази възможност, тъй като спестяват разходи и време.

Видяна 2361 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.