fbpx
Понеделник, 27 Март 2017 21:28 Written by 

Сандански отбеляза денят на святата майка – Благовещение

В навечерието на Благовещение Православен храм „Св. Георги“, община Сандански, НЧ „Отец Паисий-1919“ и Сдружение „Жените на Сандански“ организираха и представиха вълнуващ спектакъл, посветен на майката.
В Дома на културата, деца от читалището с изпълнения на пиано и цигулка, развълнуваха всички. Запомнящи се бяха и рециталите на ученици по стихове от творчеството на местни поети и песни, посветени на Святата майка.
С много емоция и талант ученици от IОУ „Климент Охридски“ представиха драматизация „Приказка за най-благата вест“, която развълнува и просълзи всички присъстващи.
В края на емоционалната вечер, след изпълненията на талантливите деца на град Сандански, на сцената бе поканена майката, която в началото на годината роди тризнаци – първите от осем години в Сандански – Благовеста Шутракова. Църковното настоятелство подари на младите родите икона, която да закриля новородените и техните близки.

Видяна 1463 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.