fbpx
Петък, 04 Януари 2019 19:56 Written by 

Град Сандански ще бъде част от национален фолклорен фестивал-конкурс „Бъдност за талантите на България“

На 12 януари 2019г. /събота/ от 18:00 часа в Дома на културата, град Сандански български и арт фолклорен център „Нестия” и Фондация „Бъдност за талантите на България“, съвместно с Община Сандански, ще проведат кръг от Югозападен квалификационен етап на Национален фолклорен фестивал-конкурс „Бъдност за талантите на България.
Екипът на Български арт и фолклорен център “Нестия“ има удоволствието да покани групи, състави и изпълнители за участие в първия етап на конкурса.
Фестивалът се провежда с подкрепата и съдействието на Министерство на образованието и науката, Министерство на културата, Българска академия на науките, Делта център за изкуства и култура, сдружение „Фонтан“, Арт училище „Музика“, Сдружение „Евтерпани“, Саламандър мюзик, Фондация „Звезден старт на талантите“, Сдружение “Професионален форум за образование” и с медийното партньорство на БТА, БНР, БНТ, СКАТ, Дарик радио, НКТВ Евроком, ТВ 1, радио Зорана, Булфото, Фен фолк ТВ, радио Гама, ТВ „Дартс“, радио „Белла“ и др.
За контакт – Христо Станков – Председател Български арт и фолклорен център “Нестия“ GSM: +359 /0/ 884 563 482

Видяна 58701 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.