fbpx
Вторник, 26 Април 2016 18:53 Written by 

Два златни, четири сребърни и един бронзов медал за КИБИ „Спартак“ в Бургас

 

На 23 и 24 април се проведе 8-ма Национална Купа по Шотокан Карате – До „Ронин“, Бургас. На 23-ти в четири часовия съдийски семинар присъстваха 19 треньори и съдии. На 24-ти  – 17 клуба от страната и 213 състезатели се бориха за призовите места.

Клуба за Източни Бойни Изкуства „Спартак“, Сандански участва с 4 състезатели в три възрастови групи. При най-малките – Лидия Златкова отново застана на върха на почетната стълбица, а Станислав Митрев завоюва златото в спортна дисциплина КУМИТЕ деца младша и среброто в дисциплина КАТА.

При миникадетите – Димитър Михов се завърна в родния град с две сребърни отличия от спортните дисциплини КАТА и АСАЙ РЮ КАТА.

При девойките – Атина Трендафилова се окичи със сребърния медал в спортна дисциплина КАТА и с бронзовия в дисциплина КУМИТЕ.

Общата равносметка за санданския клуб е 2 златни, 4 сребърни и 1 бронзов медал. В крайната класация по медали, КИБИ „Спартак“ се класира на 8-мо място.

 

Видяна 1457 пъти
Рейтинг
(1 Глас)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.