fbpx
Вторник, 01 Дек 2015 Written by 

Връчиха годишните награди на БХРА за 2015 година. Сандански с приз за туристическа атракция на годината

На 1 декември, в хотел „Балкан”, Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) връчи своите Годишни награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта. БХРА избира носители на най-престижните и дългогодишни отличия в туризма, които са част от най-успешното предприемачество от 1996 г.

В присъствието на Министърът на туризма Николина Ангелкова, представители на общини, партньори на БХРА от туристически организации, партньори от бизнеса, членове на асоциацията, водещи мениджъри и собственици в областта на туризма и  представители на националнaите медии се връчиха тазгодишните награди на асоциацията.

И тази година, на бляскавата церемония, сред раздадените награди община Сандански отново намери своето място с приз за „Туристическа атракция на годината ”- Археологически парк Сандански , който бе връчен на  Вангел Анталавичев, зам. кмет на община Сандански.

Археологически парк Сандански е уникален паметник на културно –историческото наследство не само за района, но и за Сандански. Новият археологически комплекс обхваща 3 паметника на културата с национално значение – „Епископска базилика”, „Раннохристиянски комплекс” и „Базилика на епископ Йоан”, които са били част от античния град, който лежи под Сандански.

Видяна 3761 пъти
Рейтинг
(4 Гласа)
Връчиха годишните награди на БХРА
Сандански спечели наградата на БХРА за "Туристическа
Концерт-спектакъла на фолклорен
фолклорен ансамбъл „Приморско”...
Андон Тотев: Ще водя позитивна
Андон Тотев: Ще водя позитивна предизборна кампания - Видео
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.