fbpx
Понеделник, 26 Октомври 2015 14:07 Written by 

Уважаеми съграждани

Искам да ви благодаря, че за четвърти път подадохте гражданският си вот за мен на местните избори на 25 октомври. С това, вие доказахте, че имате самочувствието да се изправите срещу неоснователните провокации на моите политически опоненти, които в предизборното съревнование да спечелят доверието ви твърдяха, че Сандански е град в застой. Благодаря, че и този път не повярвахте, защото видяхте възходящото развитие на нашата община и отидохте до избирателните урни. Това ми дава оптимизъм да се изправя още по-уверен на предстоящият втори тур за кмет на община Сандански на 1 ноември. Имам опита и амбицията да надградя постигнатото в града и околните села. Вие ме познавате като човек и управленец. В моята предизборна програма за следващите четири години съм заложил продължение на редица проекти като газифициране, пълна подмяна на градската водопроводна мрежа с изграждане на пречиствателна станция за отпадни води, разкриване на още нови работни места, подобряване на инфраструктурата и редица дейности , с които община Сандански ще продължи да е сред най-предпочитаните дестинации за туризъм, търговия и отдих.

Уважаеми съграждани! Знам, че на 1 ноември, когато е вторият тур за избор на кмет на община Сандански на всички ще ни трябва силна мотивация, за да отидем отново до изборните урни. Вярвам, че и този път ще получа доверието ви, защото заедно можем да постигнем повече за доброто бъдеще на всички ни. Благодаря ви!

Андон Тотев, независим кандидат за кмет на община Сандански четвърти мандат

Видяна 1926 пъти
Рейтинг
(5 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.