fbpx
Четвъртък, 29 Октомври 2015 18:06 Written by 

Уважаеми жители на община Сандански

Ставаме свидетели на изказвания на мои политически опоненти, които в желанието си да спечелят доверието ви се опитват да прескочат най-важното –вас самите. Някои от тях поискаха касиране на вота за избор на кмет и общински съветници, заради личното си неудовлетворение от резултата. В политическата си амбиция за кметския стол се осъмниха в работата на ЦИК и ОИК, говорят за корупция и се опитват да ви направят съпричастни към собственото си неудовлетворение.

Уважаеми съграждани, заради дълбокото си уважение към вас, аз повече няма да коментирам това. Вие ме познавате с толерантното отношение към човешките проблеми. Отново ще кажа – добрият управленец, добрият ръководител е този, който търси отговори и не действа импулсивно и нападателно. За разлика от политическите претенденти за кметския стол аз не говоря за бъдещето на политическа партия, защото не принадлежа като кандидат-кмет на такава и в следващите четири години ще продължа да работя като независим кмет и щ е бъда такъв за всички вас.

Призовавам ви внимателно да слушате медийните изяви на политическите кандидати за поста , тъй като в тях се виждат тясно партийни интереси, а те са далеч от човешките проблеми. Няма да хуля и заплашвам, че притежавам компромати срещу тези, с които заставам в съревнование за поста кмет на община Сандански, защото вие нямате нужда от това. Имате нужда от работа, имате нужда от сигурност в родното място, имате нужда от ремонтирани улици, от чист град, от човешко отношение, от опитен кмет, какъвто доказах, че съм три успешни мандата. В следващите четири години аз отново ще заложа на това да бъда кмет на всички хора. В ход са вече големи проекти, които до края на годината ще отворят нови 250 работни места. Вие ще разпознаете добрия управленец с опитът , който води след себе си успехите. Те са за всички ни, ако не мислим емоционално, а трезво, когато на 1 ноември отидем за пореден път до избирателните урни. С моето умение и вашето доверие нека продължим да надграждаме бъдещето на община Сандански.

Андон Тотев, независим кандидат за кмет на община Сандански , четвърти мандат

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Видяна 2650 пъти
Рейтинг
(2 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.