fbpx
Понеделник, 30 Ноември 2015 18:17 Written by 

Над 30 родни фирми се представят на националното изложение в Сандански

Над 30 фирми от цялата страна участват в 30-то юбилейно издание на Националното изложение на производителите БЪЛГАРСКИ ПАНАИР НА МОДАТА, което стартира в гр. Сандански на 6 декември и ще продължи до 12 декември - събота.

Организатор на традиционното за Сандански събитие, което се провежда за 15-та поредна година е Български Бизнес Форум. Целта на изложението е, както да презентира и популяризира българското производство, така и да даде възможност на крайните клиенти и потребители да закупят качествени стоки на производствени цени.

В БЪЛГАРСКИ ПАНАИР НА МОДАТА участват производители, занаятчии и търговци от цялата страна, които предлагат трикотаж, конфекция, кожени изделия, сезонни стоки и аксесоари, мед и захарни изделия.

Само от 6 до 12 декември, БЪЛГАРСКИ ПАНАИР НА МОДАТА предлага среща с качественото българско производство на неговата истинска цена - не пропускайте да го посетите, заслужава си!

 

 

Видяна 2712 пъти
Рейтинг
(2 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.