fbpx
Понеделник, 30 Ноември 2015 18:17 Written by 

Над 30 родни фирми се представят на националното изложение в Сандански

Над 30 фирми от цялата страна участват в 30-то юбилейно издание на Националното изложение на производителите БЪЛГАРСКИ ПАНАИР НА МОДАТА, което стартира в гр. Сандански на 6 декември и ще продължи до 12 декември - събота.

Организатор на традиционното за Сандански събитие, което се провежда за 15-та поредна година е Български Бизнес Форум. Целта на изложението е, както да презентира и популяризира българското производство, така и да даде възможност на крайните клиенти и потребители да закупят качествени стоки на производствени цени.

В БЪЛГАРСКИ ПАНАИР НА МОДАТА участват производители, занаятчии и търговци от цялата страна, които предлагат трикотаж, конфекция, кожени изделия, сезонни стоки и аксесоари, мед и захарни изделия.

Само от 6 до 12 декември, БЪЛГАРСКИ ПАНАИР НА МОДАТА предлага среща с качественото българско производство на неговата истинска цена - не пропускайте да го посетите, заслужава си!

 

 

Видяна 2618 пъти
Рейтинг
(2 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.