fbpx
×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 42
Петък, 20 Декември 2013 20:33 Автор 

Хотелиерите в Сандански организират Коледен благотворителен бал

Традиционният бал, който се провежда седма поредна година ще се проведе на 20.12.2013 г. Средствата ще се използват за реновиране градинката до Градския универсален магазин /ГУМ/ в Сандански, която ще бъде озеленена и напълно обновена по случай юбилея на Сдружението на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите в Сандански, които тази година стават на 10 години.

 

Кулминация на благотворителната вечер ще бъде представянето на антична възстановка на гладиаторски битки, които ще се проведат на открито пред СПА хотел „Свети Никола” в курортния град. Възстановката ще бъде представена от  НОВЕ –Свищов, който е най-добре проучения военен лагер, разположен в граничната територия на някогашната Римска империя.  От няколко години в Свищов и Нове се провежда Фестивал на античното наследство, където се пресъздават гладиаторски битки и демонстрации на римска артилерия.

Шоуто на гладиаторите може да гледате на 20.12.2013 г. 19.00 ч. пред СПА хотел „Свети Никола”.

 

Видяна 1980 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.