fbpx
×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 42
Четвъртък, 20 Февруари 2014 18:30 Автор 

На 28.02 Община Сандански открива Спортния интернат по плуване

Община Сандански открива Спортния интернат по плуване

Със заря и демонстрация по плуване кметът на община Сандански Андон Тотев ще открие официално Спортния интернат по плуване, който бе изцяло реновиран заедно с басейна и прилежащите сгради. Официалната церемония по откриването ще се състои на 28.02.2014 г. в 18.30 ч. Поканени са Министърът на регионалното развитие, Министърът на спорта, Председателя на Българска федерация по плувни спортове, Областния управител и неговите заместници и пр.

Проектът „Създаване на екокампуси – като средство за засилване на трансграничното екологично образование и обучение” е в партньорство със SOS  Детски селища Гърция и е на обща стойност 1 634 558 евро, като бюджета на община Сандански е 1млн. 407 хил. евро.

По проекта бе изцяло реконструиран и ремонтиран съществуващия спортен интернат със столовата, кухнята, складовете, санитарните възли и административните помещения на партера, басейните и др.

Видяна 2326 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.