fbpx
Сряда, 18 Юни 2014 19:03 Written by 

Преди световното в Португалия ТФ „HOPE” правят заключителен концерт

Малко преди да заминат за световните финали в Португалия, където си отвоюваха участие танцова формация „HOPE”с ръководител Невена Станкова ще представят заключителен концерт на 22 юни /неделя/ от 20.00 ч. в Летния театър на Сандански.

В танцовият спектакъл ще се включат всички възрастови групи на формацията, които обещават много забавления, интересни хореографии и костюми. Всеки фен на танците ще може да се наслади на BABY HOPE и техните танци – „Слънца”, „Малките испанки” и „Детство мое”, MINI HOPE ще изненадат с три съвсем противоположни тематики – „Карибски пирати” , Вечеряй Радо” , „Swing party” и „Happy”. По-големите от LIL HOPERS ще се превъплатят в „Хип – хоп кукли”, „Войници” и „Миниони”. JUVENILES I и II ще танцуват хип – хоп „Затворници”, както и „Monsters”, „Royals”, „Rage” и „Madness”. JUNIORS I ще ни потопи в джунглата с танца „Jingle”, а също така ще бъдат изнесени и хореографиите, с които „HOPE” ще се състезават на световното в Португалия.
В заключение на концерта/ако не вали/  ще има изненада за всички зрители.

Всички, които искат да се откъснат от футбола и да изпратят златните момичета на Сандански да заповядат на 22  юни. „И когато светът е футбол, време е за малко танци”.

Видяна 2670 пъти
Рейтинг
(1 Глас)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.