fbpx
×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 42
Вторник, 15 Януари 2013 11:38 Автор 

Kaufland отваря хипермаркет в Сандански

Така фирмата създаде над 100 нови работни места. Това е първият хипермаркет Kaufland в град Сандански и 44-ти поред в България. Kaufland е представен с хипермаркети във всички големи градове в страната – Благоевград, Ботевград, Бургас, Варна, Видин, Враца, Габрово, Горна Оряховица, Димитровград, Добрич, Казанлък, Кюстендил, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Севлиево, Силистра, Сливен, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, и Ямбол.

Новият Kaufland в Сандански разполага с просторна търговска площ от над 2300 кв.м и около 160 паркоместа. Ще намерите над 20 000 артикула под български и чужди марки, както и артикули на собствената марка на Kaufland K-Classic. Артикулите K-Classic са с високо качество и ниски цени. Модерната ни пекарна предлага всеки ден разнообразие от хляб и тестени изделия – винаги прясно изпeчени и на супер цени! Особено голямо значение отдаваме на щанда за плодове и зеленчуци, както и на витрините ни с обслужване. Тук всеки ден ще намерите истинска свежест, любезно обслужване, избор и качество на ниски цени!

Наред с богатия избор на храни и напитки в Kaufland се предлагат и интересни стоки за домакинството, текстил, електроуреди, канцеларски материали, играчки и градински мебели. Всяка седмица хипермаркетът предлага атрактивни промоции в рекламен вестник Kaufland, който се разпространява безплатно в над 1 400 000 тираж. В Сандански клиентският ни вестник ще достига до над 14 000 домакинства.

Успехът на Kaufland се крие в ценовата политика на постоянно ниските цени. Отстъпките, които фирмата получава при закупуването на големи количества стоки, тя предоставя на своите клиенти. Хипермаркетите на Kaufland продават винаги на ниски цени и предлагат на своите клиенти гаранции, които излизат от рамките на обичайното.
Модерната архитектура на хипермаркета е съобразена с околната среда на района и така допринася за подобряване на цялостния архитектурен облик. С построяването му ние предоставяме възможност на гражданите в града да пазаруват на ниски цени удобно и приятно в една модерна обстановка.

Ще се радваме да Ви приветстваме в новия хипермаркет Kaufland на бул. „Свобода“ № 55!

Видяна 8057 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.