fbpx
×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 42
Петък, 20 Декември 2013 10:04 Автор 

ОбС Сандански прие актуализацията на бюджета

Общински съвет Сандански прие актуализацията на бюджета на община Сандански.

Актуализацията се наложи поради реализирани капиталови разходи като закупуване на климатици за здравните кабинети в детските градини и училища, ремонт и разширяване на ЦДГ „Пролет”, изграждане на градска тоалетна в близост до новия зеленчуков пазар, почистване и възстановяване на градинката в град Мелник и пр.

На редовното заседание бе приет и новия Културен календар на общината,  който по предложение на общински съветници  бе допълнен от няколко събития като Фестивала на Мелнишкото вино, който ще се проведе в Мелник на 8 и 9.02.2014 г., 90 годишнина от гибелта на българския революционер Таската Серски /Врански/, родом от село Враня, която да се отбележи на 07.06.2014 г. в с. Враня. Допълнен беше  и концерт на китаро-мандолинния оркестър, който се планува  за  началото на месец юни, както и национално състезание по информационни технологии, което влезе и в новия общински план за младежта. Планът бе допълнен и с провеждането на петдневен Международен футболен турнир на 24.02.2014 г.

Относно предлаганите услуги от община Сандански бе добавена и експресна поръчка за издаване на Удостоверение за данъчна оценка и Удостоверение за липса или наличие на задължения. Патентния данък остава непроменен.

Видяна 1444 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.