Четвъртък, 29 Май 2014 14:21 Written by 

Общините Сандански, Петрич и Струмяни...

Конкурсът   за „Най-красив  и ефектен, ръчно изработен предмет от региона” е в изпълнение на проект  „Развитие за устойчив туризъм”, в който си партнират Сдружението на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите в Сандански с трите съседни общини Петрич, Сандански и Струмяни.

В конкурса няма възрастови ограничения. Всеки желаещ може да представи свои сувенири, картини, бижута, украшения и всякакви предмети, характерни за региона. Всички предмети ще бъдат изложени в специална изложба в хотел „Медите”  гр. Сандански в периода 17 -19 юни 2014 г.

Победителят в конкурса ще бъде обявен на електронните страници на трите общини и ще получи грамота за „ Най-красив и ефектен ръчно изработен предмет от региона”.

За повече информация относно участието в конкурса и предоставяне на ръчно изработените предмети: Община Сандански – отдел „Проекти, програми и партньорства” , тел.: 0746 /8 90 70, email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Видяна 763 пъти
Рейтинг
(1 Глас)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.