Четвъртък, 29 Май 2014 14:21 Written by 

Общините Сандански, Петрич и Струмяни...

Конкурсът   за „Най-красив  и ефектен, ръчно изработен предмет от региона” е в изпълнение на проект  „Развитие за устойчив туризъм”, в който си партнират Сдружението на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите в Сандански с трите съседни общини Петрич, Сандански и Струмяни.

В конкурса няма възрастови ограничения. Всеки желаещ може да представи свои сувенири, картини, бижута, украшения и всякакви предмети, характерни за региона. Всички предмети ще бъдат изложени в специална изложба в хотел „Медите”  гр. Сандански в периода 17 -19 юни 2014 г.

Победителят в конкурса ще бъде обявен на електронните страници на трите общини и ще получи грамота за „ Най-красив и ефектен ръчно изработен предмет от региона”.

За повече информация относно участието в конкурса и предоставяне на ръчно изработените предмети: Община Сандански – отдел „Проекти, програми и партньорства” , тел.: 0746 /8 90 70, email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Видяна 862 пъти
Рейтинг
(1 Глас)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.