fbpx
Понеделник, 04 Май 2015 19:47 Written by 

Висока оценка за книгата „Църква” на отец Ангел Столинчев

В престижната седмична класация за книги на вестник „Сега” от 1 май 2015 година книгата на отец Ангел Столинчев – „Църква” е отличена като книга на седмицата. Това е едно наистина голямо признание за тази книга, която се откроява още сега като едно от най-значимите заглавия на 2015 година.

Тя е поставена на първо място в класацията за издания на седмицата като на второ, трето и четвърто място са заглавията „Безкраен пъзел” на Фрац Клоуз, изд. „Изток-Запад”, „Лакомството” на Марюел Барбери, изд. „Факел експрес” и „Историята на СС” на Найджъл Которн, изд. „Прозорец”.
Съдейки по първоначалния интерес се очакват се още много рецензии и отзиви за двутомника на отец Столинчев, който, както вече предсказахме, ще е от огромно значение не само за санданчани, но и за националната ни литература и култура.

Премиера на книгата „Църква” на отец Ангел Столинчев ще се състои на 22 май от 18:00 часа в "конферентна зала Сандански" на Интерхотел Сандански.

 

Видяна 2842 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.