fbpx
Четвъртък, 12 Ноември 2015 20:47 Written by 

Новият кмет на Сандански Кирил Котев положи клетва и встъпи в длъжност

Официално се заклеха и новите общински съветници и кметове

На първото заседание на Общински съвет Сандански, свикано от Областния управител положи клетва новоизбрания кмет на Община Сандански Кирил Котев, който бе посрещнат с погача с мед на влиза Той получи от временно изпълняващ длъжността на общината Мария Чинкова и символите на властта и ключът на града, за което благодари и заяви, че отговорно и последователно ще работи за благото на цялата община. Клетва положиха и всички присъстващи и новоизбрани общински съветници без шестимата от РЗС, които бяха депозирали уведомления до ОИК, че няма да присъстват на първото заседание на Общинския съвет. Новите 23 кметове на населени места в община Сандански също встъпиха официално в длъжност.

За председателското мясо в Общински съвет бе предложен единствено д-р Г. Синански, който и единодушно бе избран за председател.
След отслужен водосвет от Неврокопския митрополит Серафим и свещеници от храм „Свети Георги” Кирил Котев, заедно с д-р Синански влезе в своя кабинет, където гръмна бутилка шампанско и почерпи с шоколадови бонбони.

Очакваме да бъдат представени и неговите заместници.

Видяна 1556 пъти
Рейтинг
(2 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.