fbpx
×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 42
Сряда, 26 Февруари 2014 18:52 Автор 

Служителите в община Сандански започват поетапно повишаване на професионалните си компетенции

Обученията, които ще посетят общинските експерти са по проект „Провеждане и участие в обучения за по-добро управление и развитие на служителите в Община Сандански”, който е на стойност почти 90 хил. лева и има за цел повишаване на професионалната компетентност, квалификация и развитие на служителите в администрацията на община Сандански.

За да бъдат запознати с новия проект, ръководителя му - заместник кмета Васил Бабалев събра експерти от общината, които в присъствието на кмета Андон Тотев, неговите заместници, секретаря и медиите бяха запознати с видовете обучения – специализирани в четири направления.

1. Комуникационни умения за лидери с продължителност три дни. Обучението е предназначено за кмет, кметски наместници, зам. кметове, секретар, директор на дирекции, началник отдели.

2. Креативно мислене и лична ефективност е отново тридневна форма на обучение, като участниците ще изградят умения, свързани с управлението на времето, управлението на стреса, креативно мислене и пр.

3. Екипна ефективност и принципи за работа в екип е насочено към най-съвременните методи и похвати за работа в екип, ефективно сътрудничество и мотивация на служителите.

4. Усъвършенстване на вътрешните комуникации в администрацията е обучение за два дни за обогатяване познанията на служителите, свързани с комуникацията по между им.

В края на пресконференцията кмета на общината Андон Тотев благодари на екипа по проекта и пожела успех на своите служители.

Видяна 1292 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.