fbpx
×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 42
Сряда, 26 Февруари 2014 18:52 Автор 

Служителите в община Сандански започват поетапно повишаване на професионалните си компетенции

Обученията, които ще посетят общинските експерти са по проект „Провеждане и участие в обучения за по-добро управление и развитие на служителите в Община Сандански”, който е на стойност почти 90 хил. лева и има за цел повишаване на професионалната компетентност, квалификация и развитие на служителите в администрацията на община Сандански.

За да бъдат запознати с новия проект, ръководителя му - заместник кмета Васил Бабалев събра експерти от общината, които в присъствието на кмета Андон Тотев, неговите заместници, секретаря и медиите бяха запознати с видовете обучения – специализирани в четири направления.

1. Комуникационни умения за лидери с продължителност три дни. Обучението е предназначено за кмет, кметски наместници, зам. кметове, секретар, директор на дирекции, началник отдели.

2. Креативно мислене и лична ефективност е отново тридневна форма на обучение, като участниците ще изградят умения, свързани с управлението на времето, управлението на стреса, креативно мислене и пр.

3. Екипна ефективност и принципи за работа в екип е насочено към най-съвременните методи и похвати за работа в екип, ефективно сътрудничество и мотивация на служителите.

4. Усъвършенстване на вътрешните комуникации в администрацията е обучение за два дни за обогатяване познанията на служителите, свързани с комуникацията по между им.

В края на пресконференцията кмета на общината Андон Тотев благодари на екипа по проекта и пожела успех на своите служители.

Видяна 1523 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.