fbpx
×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 42
Петък, 28 Февруари 2014 09:21 Автор 

Днес откриват Спортния интернат по плуване

Днес откриват Спортния интернат по плуване

Ръководството на община Сандански кани всички  жители и гости на общината, на 28 февруари /петък/ 2014 г. от 18,30 ч. в двора на  спортния  интернат по плуване, намиращ се в началото на градския парк «Свети Врач», където ще се проведе тържествен ритуал за откриване на реконструирания спортен  комплекс.  Ще присъстват официални гости поканени от кмета на община Сандански.

С реализацията на проекта Младежко-юношенски еко-кампус са обновени съществуващата масивна триетажна сграда, на която е изграден и асансьор, реновирани са  и съоръженията, включително основния бассейн с олимпийски размери. Спортният плувен интернат е уникален заради своето местоположение и заради двата бассейна с топла минерална вода.

Водните обекти са неделима част от гордостта на санданчани – градския парк, и са една от най-големите му атракции, заедно с огромното биоразнообразие. Комплексът е разположен върху терен от около 10 дка  и се състои от основна сграда с капацитет 60 легла, столова, кухня, зали за обучение, зали за тренировки,  два бассейна и прилежащи зелени площи.

Уважаеми съграждани ще ви очакваме, за да съпреживеем заедно тържествения момент. Тази чудесна придобивка за община Сандански  ще бъде осветена от Неврокопския митрополит Серафим.  Плувците ще направят своето първо демонстрационно плуване, а общинският духов оркестър и общинския  ансамбъл «Празник»  ще допълнят  празничната атмосфера.

Кулминацията на тържеството ще бъде рязането на лентата и тържествената заря.

Заповядайте на 28 февруари /петък/ 2014 г. от 18,30 ч. в двора на  спортния  интернат по плуване в гр. Сандански.

Видяна 2705 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.