fbpx
×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 42
Сряда, 05 Март 2014 07:01 Автор 

Осигуряват велосипеден достъп от туристическите обекти до парка в Сандански

Нова вело алея в близост до парка „Свети Врач” в Сандански ще бъде изградена по проект „Изграждане на велосипедна алея от туристически обекти до Градски парк „Свети Врач”. Изградената специализирана инфраструктура – велосипедни алеи ще осигури безопасното придвижване на велосипедистите – като за целта ще се съблюдават всички необходими изисквания – наклон, липсата на препятствия затрудняващи придвижването, полагането на хоризонтална и вертикална маркировка и пр.По този начин по-приятно и по-здравословно хилядите гости на общината и нейните жители ще могат да посещават паркова зона „Свети Врач” и туристическите обекти, разположени в близост.  С реализацията на проекта ще се създадат и по-добри условия за алтернативен туризъм, отдих и спорт за гражданите на община Сандански.

Изградената вело алея ще бъде естествена „зелена” връзка между туристически обекти/хотелите в близост до парка/ с Градски парк „Свети Врач” и гр. Сандански.

Видяна 1712 пъти
Рейтинг
(1 Глас)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.