fbpx
Вторник, 15 Април 2014 19:33 Written by 

Деца и младежи от Сандански с благотворителна изложба...

Деца и младежи от Сандански с
благотворителна изложба

Събитието е част от празничната програма за Празника на града

Община Сандански организира великденска изложба , сътворена от малчугани от всички детски градини, ученици от училищата и неправителствени организации. Благотворителния шарен базар бе разположен в централната градска част на Сандански пред Дома на културата и всеки преминаващ имаше възможност да си закупи изкусно изработени яйца, картички, заичета, великденски дръвчета и др. Всички събрани средства ще бъдат оползотворени за подкрепата на талантливи деца от община Сандански.

Мероприятието, което събра малки и големи от целия град е част от празничната програма на община Сандански по повод Празника на града на 24 април 2014 г. Специално за откриване на изложбата бяха поканени   талантливите Вокална група „Звънче” и Общински танцов ансамбъл „Празник”   които създадоха празнична атмосфера дни преди Великден и Празника на града. Заместник кметовете на община Сандански Мария Чинкова и Младен Тимчев посетиха изложбата и също си закупиха от великденските ръчно изработени предмети като споделиха, че са възхитени от красивите и майсторски изработени яйца, картички, зайчета и фигури.

Специално за празника от общината поставиха и две информационни табла на централния градски площад, където са поставени празничните програми за честванията.

Видяна 1325 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.