fbpx
Четвъртък, 17 Май 2018 08:18 Written by 

Община Сандански организира турнир по мини футбол

Имаме удоволствието да ви съобщим, че община Сандански организира турнир по мини футбол, който ще се проведе от 28 май до 01 юни 2018 г. и ще се играе на малки врати. Срещите ще се проведат на помощния терен към футболния стадион на гр. Сандански.
Всеки сформиран отбор трябва да подаде своето заявление за участие в деловодството на община Сандански (Административен център), като в заявлението задължително трябва да присъства информация за трите имена на десетимата участника в отбора и ЕГН за изготвянето на застраховка.
Срокът за подаване на заявленията е от 16 май до 25 май 2018 г. 12:00 ч.
От ТУК може да изтеглите готова бланка на заявление за участие в турнира, върху която да впишете необходимата информация.
Ето и регламентът, по който ще се проведе мини турнирът по футбол:
• Срещите ще се състоят на футболното игрище в гр. Сандански;
• Отборите се състоят от 10 души, като от тях играят вратар и 5 (пет) полеви играчи плюс 4 (четири) резерви. Могат да се правят неограничен брой смени, но при спряна игра;

Таксата за участие е в размер на 100 лв. и може да бъде заплатена на гише „Каса“ в Административния център на община Сандански
Ще се радваме на голяма активност от Ваша страна. Телефон за допълнителна информация – 0896 715156.

 

Видяна 4093 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.