fbpx
Четвъртък, 13 Септември 2018 22:32 Written by 

Сандански – домакин на държавно първенство по плуване и открит турнир по баскетбол

Наситени със спортни събития почивни дни очакват всички местни, гости и спортисти в град Сандански.
Начало на спортния маратон дават Българска асоциация „Спорт за всички“, които съвместно с община Сандански и „Спорт без граници“ – Сандански организират Открит баскетболен турнир за купата на общината за ученици и ветерани под наслов „Празник на баскетбола“. Баскетболният турнир ще се проведе на 14 и 15 септември на баскетболната площадка в парк „Свети Врач“, град Сандански. Официалното откриване ще бъде в 17:00 ч. на площадката.
Друго спортно събитие, което ще се проведе отново в красивия и слънчев парк „Свети Врач“ в град Сандански е Открито Държавно лично и отборно първенство по плуване за ветерани, което се организира от Българска мастър федерация, с подкрепата на община Сандански. Плувният турнир ще се проведе от 14 до 16 септември в Спортен интернат по плуване.
Добри условия, природни дадености и устойчивата и ефективна местна политика в областта на спорта, привличат спортни клубове и спортисти от цялата страна и чужбина в курортния град.

Видяна 4290 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.