fbpx
Четвъртък, 08 Декември 2016 09:25 Written by 

С Ъ О Б Щ Е Н И Е

Уведомяваме всички заинтересовани физически и юридически лица, че на основание чл.6, ал.9 от Наредба за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда в Общинска администрация- Сандански, в Кметство с.Левуново, в офиса на „Графити ТТ“ ЕООД с адрес : гр.Сандански, ул.“Първи май“ 40  е внесенa Информация за преценяване на необходимостта от ОВОС съгласно Приложение №2 към чл.6 от Наредбата за ОВОС за обект: „„Създаване на градини с насаждения от орехи, череши и малини в пи в 041016, 041018, 041019, 041007 в местността „Урумица“, землище нас.Левуново, община Сандански“

 с възложител  Наталия Николаева Димитрова. Съобщението и Информацията за преценяване на необходимостта от ОВОС съгласно Приложение №2 към чл.6 от Наредбата за ОВОС са поставени от възложителя на интернет страницата на sandanskinews.com  на 8.12.2016 г. и е  разлепена  на таблото в сградата на Община Сандански и на информационното табло в офиса на „Графити“ ЕООД с адрес : гр.Сандански, ул.“Първи май“ 40 на 8.12.2016г.

Обявен е адрес за възражения и становища: офиса на „Графити“ ЕООД с адрес : гр.Сандански, ул.“Първи май“ 40

Информацията за преценяване необходимостта от ОВОС за горното инвестиционно предложение е на разположение на интересуващите се всеки работен ден в рамките на работното време от 8-12ч. и от 13-17ч. в офиса на „Графити“ ЕООД с адрес : гр.Сандански, ул.“Първи май“ 40

Становища и предложения за условия се представят в писмен вид в деловодството на община Сандански и в офиса на „Графити“ ЕООД с адрес : гр.Сандански, ул.“Първи май“ 40  само в рамките на предвидения четиринадесет дневен срок за обществен достъп до информацията.

Наталия Димитрова

 

 

 

Видяна 1484 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.