fbpx
Вторник, 30 Юни 2015 11:05 Written by 

Балкански младежки фестивал набира доброволци

В динамиката на забързаното ежедневие, вдъхновени от нови идеи, проекти и инициативи не усетихме как минаха 20 успешни години, за любимия на много млади хора Балкански младежки фестивал!
Искате ли заедно да отпразнуваме юбилейното издание на фестивала, по незабравим начин?
Искате ли да отдадете своята позитивна енергия, ентусиазъм, знания, умения и опит за осъществяването на 20-я Балкански младежки фестивал?
Искате ли да станете активна част от нашата младежка общност и да научите повече за други култури?
Искате ли да опознаете млади хора от България и Европа?
Искате ли да се насладите на резултатите от вашия труд и да споделите тази емоция с хиляди други млади хора от цяла Европа? Искате ли дори повече???

Тогава, поемете инициативата и станете доброволец за Балкански Младежки Фестивал! Работата ви като доброволец ще ви предостави възможността да докажете вашите знания и умения и да подобрите вашата увереност и самочувствие. Тя може да се превърне във възможност и предизвикателство за вас, за да се запознаете с „Младостта на Балканите” по съвсем различен начин. Това е вашият шанс!!!
Защото ... "Всичките ни мечти могат да се сбъднат, ако имаме смелостта да ги преследваме!!!"
Как да станете доброволец за ХX-ти БМФ??? 

1. Анкетната карта може да изтеглите от тук: www.byfestival.eu
2. Преименувайте анкетната карта, като добавите своето име и фамилия, по следния начин: Anketa_ dobrovolci_BYF_2015_Ime_Fa milia
3. Попълнете анкетната карта и ни я изпратете до 10 юли 2015 на ел. поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Ние ще ви отговорим до 21 юли, за да ви информираме за резултатите от селекцията! Всички одобрени кандидати ще получат допълнителна информация.
Поздрави от екипа на БМФ, щастливо лято и ... до скоро!!!

Видяна 1167 пъти
Рейтинг
(3 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.