fbpx
Сряда, 19 Август 2015 16:13 Written by 

Лятното кино на БНТ и филмът „Бартер” напълни Летния театър с любители на киното

Пътуващото лятно кино, съпроводено с пътуващата лятна библиотека на БНТ 1 събра стотици санданчани и почиващи в прохладната лятна вечер в Летния театър на Сандански. Филмът, който бе прожектиран в Сандански „Бартер” е сниман през 2014 г. в рибарското селище във варненския квартал „Аспарухово” от режисьора Атанас Киряков. Радостите и тъгите на рибаря Хиндо,  изиграни от Филип Аврамов приковаха вниманието на всички зрители с интересната история за любовта към морето, пясъка, слънцето и приятелите от една страна и парите, интересите и мошеничеството от друга.

Във филма всички се насладиха на невероятната Татяна Лолова, Койна Русева, Владимир Пенев и други, а кавалът на Теодосий Спасов вълшебно и неусетно пренесе всички зрители там, на морския бряг, където, както и в живота всичко е на бартер…

Преди прожекцията всички малки и големи имаха възможност да заменят своя книжка с книга от библиотеката на БНТ 1 и да се снимат за спомен с големият дървен стол, който обиколи почти цяла България.

 

Видяна 2158 пъти
Рейтинг
(2 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.