fbpx
Сряда, 19 Август 2015 16:13 Written by 

Лятното кино на БНТ и филмът „Бартер” напълни Летния театър с любители на киното

Пътуващото лятно кино, съпроводено с пътуващата лятна библиотека на БНТ 1 събра стотици санданчани и почиващи в прохладната лятна вечер в Летния театър на Сандански. Филмът, който бе прожектиран в Сандански „Бартер” е сниман през 2014 г. в рибарското селище във варненския квартал „Аспарухово” от режисьора Атанас Киряков. Радостите и тъгите на рибаря Хиндо,  изиграни от Филип Аврамов приковаха вниманието на всички зрители с интересната история за любовта към морето, пясъка, слънцето и приятелите от една страна и парите, интересите и мошеничеството от друга.

Във филма всички се насладиха на невероятната Татяна Лолова, Койна Русева, Владимир Пенев и други, а кавалът на Теодосий Спасов вълшебно и неусетно пренесе всички зрители там, на морския бряг, където, както и в живота всичко е на бартер…

Преди прожекцията всички малки и големи имаха възможност да заменят своя книжка с книга от библиотеката на БНТ 1 и да се снимат за спомен с големият дървен стол, който обиколи почти цяла България.

 

Видяна 2235 пъти
Рейтинг
(2 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.