fbpx
Сряда, 21 Декември 2016 23:01 Written by 

Колоритната Вили Сенди представи своя изложба – астрална живопис в Сандански

Изключително интересната и колоритна Вили Сенди в цветове и форми, гостува в град Сандански. Тя  представи своята астрална живопис под надслов „Докосване до светлината“. Изложбата, която се проведе в уникалната атмосфера на Археологически музей – Сандански, се осъществи с подкрепата и под егидата на община Сандански.

Пред свои приятели, близки и представители на община Сандански, красотата на плътната живописна експресия и уменията на Вили Сенди да пресъздава многоликите реалности на човешкото битие, бяха показани чрез цветната вдълбоченост на артиста.

Картините на Вили Сенди въздействат индивидуално, хармонизирайки духовността на отделния индивид с целостта на природата, посредством работа с енергия на ниво клетка. Художничката има 18 самостоятелни изложби в страната и чужбина. Наградена е два пъти от Асоциация „Феномени“ към ООН за майсторски умения и постижения в астралната живопис.

Видяна 1644 пъти
Рейтинг
(1 Глас)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.